nije me bilo par dana, pa da se osvrnen na igru protiv italije.. kad san ih vec posra protiv iraca, red bi bia i pohvalit napredak, hahahahahaha... prvo poluvrime na momente jako lose, drugo jako dobro, skoro cilo, stvarno me ugodno iznenadilo zalaganje, i da smo izgubili, nakon one jurnjave ne bi moga nista rec.. kako ide ona torcidina "... a igraj muski i kad te ne ide..."
... steta onih par gresaka u napadu pri kraju, mogli smo i dobit...
meni jedino nije jasno zasto smo usli u utakmicu ka picke, tribali smo odma napast... moje misljenje je, kad vec nemamo kvalitet za cuvat balun i gradit akcije u kontinuitetu, triba uc bez respekta, nagazit ih trkom i agresivnoscu... a ne se usrat ka grlice pred pirlon i balotellijen, okuražili se tek kad su vidili da ovi ne lete
spanjolce treba "pretuc", xavi i xabi alonso su spori, ne dat in prostora da prenesu balun do i inieste i silve, njih je teze zaustavit...
sad nasi znaju da mogu... nek izginu na terenu ka i protiv talijana u drugom dijelu, jebe me se za prolaz, glavno da izadju s podignuton glavon nakon utakmice
prije prvenstva san mislia da ce nas nagazit svi u skupini (osim iraca, tu san mislia da ce bit neki dosadni x), niko sritniji od mene sta su me demantirali...
eto, jos ni brazil ni argentina nisu bili prvaci evrope, ima vrimena za nas