Dušan wrote:Isto je i kod mene. Hrbat je puno uži od samog stripa, tako da strip izgleda užasno, a to važi i za 51 i 52.
A nadalje bi rekao i za MV 44 da sam dosad primio dva primjerka ovog stripa i oba sa istom greškom. Unutar stripa se vidi, da je druga naslovnica bila zaljepljena na pogrešnom mjestu, pa naknadno izvadena (ostao ljepak) pa premještena na pravo mjesto. Ali pri tome je bila naslovnica oštečena, a isto se vidi da na njoj nije bilo dosta ljepka pa sad polako ispada.
I za kraj u stripu MM 57 čak četeri stranice nisu otisnute (bjeli listovi). Nemam tu šta da kažem...........
Nekako mi se čini da je sam kvalitet izdanja u poslednje vreme pao, pa sad meni je svejedno ko ja za to kriv ali za taj novac ovo ipak ne bih očekivao.
Ne bih se slozio s tim da je kvalitet izdanja u posljednje vrijeme pao. Ovo sto se desilo s 2 Texa nije pravilo, niti se to cesto dogadjalo.
Ironicno gledajuci bilo je i jako malo izdanja u posljednje vrijeme jer nam je tiskara dosta kasnila.
Ovo s Texom kao sto mozete vidjeti na slikama nije tako strasno, barem ova izdanja koja sam ja drzao u rukama, moguce je
da su ta losija koja ste vi vidjeli ali ih mozete zamjeniti. I to je nastalo zbog kasnjenja sadasnje tiskare pa smo probali raditi kod druge s kojom smo vec radili.
No ovako nesto se znalo desiti kod svih tiskara i kod sigurno vecine izdavaca, barem onih koje ja skupljam.
No tu smo da popravimo stvar i da se ni to ne ponavlja. Magicnog isto mozete zamjeniti, a isto i s MM 57, to je greska to ne smije biti,
i to se moze zamjeniti. To je jednostavno moguce u procesu proizvodnje da tako nesto ispadne, i onda se zamjeni s dobrim primjerkom.
Mi ne pregledavamo svaki primjerak koji nam dodje na skladiste inace bi ta izdanja vec bila "citana", provjerimo 10-15% naklade i ako je sve OK
saljemo u originalnim pakiranjima. Naravno da za svoj novac trebate ocekivati odgovarajucu kvalitetu sve drukcije nebi bilo normalno.
No mi s nase strane mozemo samo ponuditi da primjerke zamjenimo ili da vam vratimo novac.