Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<4344454647>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
kico
#881 Posted : 24. siječnja 2013. 12:01:29(UTC)
Rank: Često prisutan

Nešto sam tio napisat, sad sam zaboravio...

jebenti.
kico
#882 Posted : 24. siječnja 2013. 15:05:10(UTC)

a, da .... Svečenikova dica.
vs
#883 Posted : 24. siječnja 2013. 15:55:54(UTC)
Rank: Ovisnik

kico wrote:

i?
Garfield
#884 Posted : 24. siječnja 2013. 18:25:05(UTC)

Evo nesto odlicno. Moja preporuka

The Warlords (2007)

Uploaded with ImageShack.us
kico
#885 Posted : 24. siječnja 2013. 20:33:39(UTC)

vs wrote:
kico wrote:

i?

Mislio sam da ovo neću nikad reć, al svidio mi se...
Nije to komedija, možda i je pri po ure, ali poslije dolazi ono najbolje...
Sve u svemu da je redatelj bolje pazio i produžio film da 10-15 minuta bilo bi bolje,
ovako imamo zbrkan kraj, ali dobro je...
Mislio sam da će bit više anarhičan, a ispalo je obrnuto.
vs
#886 Posted : 24. siječnja 2013. 23:19:04(UTC)

kico wrote:
vs wrote:
kico wrote:

i?

Mislio sam da ovo neću nikad reć, al svidio mi se...
Nije to komedija, možda i je pri po ure, ali poslije dolazi ono najbolje...
Sve u svemu da je redatelj bolje pazio i produžio film da 10-15 minuta bilo bi bolje,
ovako imamo zbrkan kraj, ali dobro je...
Mislio sam da će bit više anarhičan, a ispalo je obrnuto.

malo mi je bolji od sonje i bika, ima komičnije likove, al i on mi je bezveze , malo crne crkvu, malo rvate katolke, ostalo neka loša drama... i kad vidim onu socijalnu kameru muka me uvati, ka da gledan epizodu bitange i princeze... rane, lepa sela i parada su za ova dva naša, kum 1,2 i 3
ivan_micic
#887 Posted : 27. siječnja 2013. 20:56:10(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
http://www.imdb.com/title/tt1748227/?ref_=sr_4

meni je sasvim ok, prvi mi je bio iznenadjenje za ovaj tip filma

http://www.imdb.com/title/tt2091473/?ref_=sr_1

boooring,k'o da je neki amater snima film,a o scenariju da i ne govorim,ali sam manje zijeva nego na gledanje sveštenikove nejačadi
vs
#888 Posted : 27. siječnja 2013. 21:19:21(UTC)

ivan_micic wrote:

boooring,k'o da je neki amater snima film,a o scenariju da i ne govorim,ali sam manje zijeva nego na gledanje sveštenikove nejačadi

the collection mi je bia bezveze... prvi dio je i meni bia dobar, očekiva san drukčiji film pa me ugodno iznenadia... ovi novi mi je prenemoguć, previše gluposti su utrpali da bi dobija prolaznu ocjenu od mene

a ovoga matt damona san izgasia nakon 15min
ivan_micic
#889 Posted : 27. siječnja 2013. 21:24:07(UTC)

Man
vs wrote:
ivan_micic wrote:

the collection mi je bia bezveze... prvi dio je i meni bia dobar, očekiva san drukčiji film pa me ugodno iznenadia... ovi novi mi je prenemoguć, previše gluposti su utrpali da bi dobija prolaznu ocjenu od mene

a ovoga matt damona san izgasia nakon 15min

bar zavrsi bez mogućnosti novih nastavaka,nadam se BigGrin
vs
#890 Posted : 28. siječnja 2013. 0:46:18(UTC)

the collector je u startu bia zamisljen ka prequel za saw... ako se dobro sjecan, the collector je otea jigsawa kad je bia mali, pa ga je to traumatiziralo, od njega je i skupia to pravljenje zamki
ivan_micic
#891 Posted : 28. siječnja 2013. 0:58:24(UTC)

Man
vs wrote:
the collector je u startu bia zamisljen ka prequel za saw... ako se dobro sjecan, the collector je otea jigsawa kad je bia mali, pa ga je to traumatiziralo, od njega je i skupia to pravljenje zamki

LOL

u jednom trenu mi je to palo na pamet,kako li su samo pametni ti negativci iz slashera,ovi uzmu tesku artiljeriju sa sobom pa ih spizdi neki tamo zamaskirani manijak,koji zna unaprid di ce ko proci i na koji nacin ce biti izmasakriran, ačli svejedno ih gledam
vs
#892 Posted : 28. siječnja 2013. 1:51:04(UTC)

ivan_micic wrote:
vs wrote:

LOL

u jednom trenu mi je to palo na pamet,kako li su samo pametni ti negativci iz slashera,ovi uzmu tesku artiljeriju sa sobom pa ih spizdi neki tamo zamaskirani manijak,koji zna unaprid di ce ko proci i na koji nacin ce biti izmasakriran, ačli svejedno ih gledam

ma lako sta su pametni, ovi tip je ko batman, uvik na pravom mistu na potkrovlju, prebija je par placenika s tri udarca, hahahaha...
i kako je napravia onu konstrukciju u diskoteci? kako kamera prikaze, on je mora sam izgradit zidove da bi prikria cilu masineriju... a najgluplja mi je ona scena kad tipu zabije kuku kroz doljnu vilicu i podigne ga u zrak par metara, pa iscupa bi mu vilicu jebate, hahaha...
a koji kurac su im tribali oni "zombiji", hahahahah....

ovi drugi dio jednostavno nije u duhu prvog, udrobili su sve moguce pizdarije da ubojica postane sta ekstremniji, nema sta nema u onom hotelu, od zombija, pasa, dijelova tijela, zivih lutaka, svih mogucih zamki...

al najkomicnija mi je scena bila kako je upuca onog klosara sa 50m iz pistolja, umra san od smija, hahahahh... i to je pazia samo da ga rani, hahahahah
ivan_micic
#893 Posted : 28. siječnja 2013. 8:23:20(UTC)

Man
vs wrote:
ivan_micic wrote:
vs wrote:

LOL

ma lako sta su pametni, ovi tip je ko batman, uvik na pravom mistu na potkrovlju, prebija je par placenika s tri udarca, hahahaha...
i kako je napravia onu konstrukciju u diskoteci? kako kamera prikaze, on je mora sam izgradit zidove da bi prikria cilu masineriju... a najgluplja mi je ona scena kad tipu zabije kuku kroz doljnu vilicu i podigne ga u zrak par metara, pa iscupa bi mu vilicu jebate, hahaha...
a koji kurac su im tribali oni "zombiji", hahahahah....

ovi drugi dio jednostavno nije u duhu prvog, udrobili su sve moguce pizdarije da ubojica postane sta ekstremniji, nema sta nema u onom hotelu, od zombija, pasa, dijelova tijela, zivih lutaka, svih mogucih zamki...

al najkomicnija mi je scena bila kako je upuca onog klosara sa 50m iz pistolja, umra san od smija, hahahahh... i to je pazia samo da ga rani, hahahahah

e da,pazi da ga rani i kaze,to sam i tija
a sto bar se nasmijes dok gledas
kico
#894 Posted : 28. siječnja 2013. 12:09:23(UTC)

ivan_micic wrote:
http://www.imdb.com/title/tt1990314/

nije loš filmić, zabavan i za redateljski debut dobro odrađen.

Pogleda, jer si mi ti reka.
Meni je ovo baš dobro... :)
ivan_micic
#895 Posted : 28. siječnja 2013. 16:16:02(UTC)

Man
kico wrote:
ivan_micic wrote:

meni je sija,volim neki put te arthouse filmiće
vs
#896 Posted : 28. siječnja 2013. 20:50:46(UTC)

kico wrote:
ivan_micic wrote:

meni je glup kraj, bia je ok do zadnjih 15min... i još mi je glupo šta se ovi ne može odlučit oće li radit dramu ili komediju, pa na kraju ispadne nijedno

pogleda san i oni dokumentarac BULLY, najretardiraniji lik je pedagoginja, da san joj ja šef, letila bi s posla nakon ovoga... kako koza izjednačava zlostavljano dijete sa zlostavljačem jer mali nije tija pružit ruku bulliju da se pomire, ova ga oprala, da takvim ponašanjem nije ništa bolji od njega... mali je blido gleda i kaže, čujete, nikad mu nisan ništa napravia, svaki dan me tuče, vrijeđa, prijeti... i onda ona njega pita, a zašto se ne makneš od njega?.. kaže mali, ja se maknem, al on dođe do mene, čak mu je i policija rekla da mi ne prilazi, on opet isto... a ova opet počela srat kako mu je treba pružit ruku da se pomireCursing
vs
#897 Posted : 29. siječnja 2013. 0:55:36(UTC)

ponovno san pogleda killing them softly, i na drugo gledanje je super... samo mislin da su napravili gresku

SPOILER

kad pitt pri kraju ubije onog debelog lika sacmaricom, otrci do auta i ubaci pusku unutra, onaj pljackas ga odveze u garazu, pitt ga ubije pistoljem i pobrise otiske unutar auta, udaljava se od auta, ali nema sa sobom sacmaricu, po onome sta je prikazano izgleda da mu je ostala u autu, a vidilo se da je onoga upuca bez rukavica, tako da su ostali otisci

malo mi je glupo da ju je zaboravia, pittov lik je cili proracunat i cool, ne gubi glavu, od auta je nonsalantno odseta, nije bia u panici...

jedino da je se nije negdi rjesia putem, al to nije prikazano u filmu
feniks
#898 Posted : 31. siječnja 2013. 13:12:34(UTC)

Man
Pogledao Ustanicku ulicu na tv prije neki dan.
Moglo je biti i bolje ali i gore.Smile
Sve u svemu srecan sam sto nisam isao u kino tjs platio kartuSmile
feniks
#899 Posted : 1. veljače 2013. 13:10:41(UTC)

Man
Parker LOL LOL

Od Transportera nisam gledao neki film JS u kinu Smile a sljedeci planiram za 10ak godina.
Ako mu u medjuvremenu ne zabrane nastup u filmovima.
Ovaj naslov ipak nudi malu promjenu u odnosu na ostatak opusa, ubija svega 10 ljudi.
Doduse na okrutan nacinLaugh

A Dzenifer Lopez nastupa u filmu mada ni njoj ni reziseru nije bas najasnija njena uloga.
Ali kao da je to bitno.

Naravno sala je bila prepuna Huh
ivan_micic
#900 Posted : 3. veljače 2013. 13:31:44(UTC)

Man
Gangster Squad

koji klišeji, fali im samo jedan azijat,gej i žena da lista bude potpuna
al za mozak na pašu dušu dao ...
Users browsing this topic
Guest (12)
58 Pages«<4344454647>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.