ivan_micic wrote:vs wrote:the collector je u startu bia zamisljen ka prequel za saw... ako se dobro sjecan, the collector je otea jigsawa kad je bia mali, pa ga je to traumatiziralo, od njega je i skupia to pravljenje zamki
u jednom trenu mi je to palo na pamet,kako li su samo pametni ti negativci iz slashera,ovi uzmu tesku artiljeriju sa sobom pa ih spizdi neki tamo zamaskirani manijak,koji zna unaprid di ce ko proci i na koji nacin ce biti izmasakriran, ačli svejedno ih gledam
ma lako sta su pametni, ovi tip je ko batman, uvik na pravom mistu na potkrovlju, prebija je par placenika s tri udarca, hahahaha...
i kako je napravia onu konstrukciju u diskoteci? kako kamera prikaze, on je mora sam izgradit zidove da bi prikria cilu masineriju... a najgluplja mi je ona scena kad tipu zabije kuku kroz doljnu vilicu i podigne ga u zrak par metara, pa iscupa bi mu vilicu jebate, hahaha...
a koji kurac su im tribali oni "zombiji", hahahahah....
ovi drugi dio jednostavno nije u duhu prvog, udrobili su sve moguce pizdarije da ubojica postane sta ekstremniji, nema sta nema u onom hotelu, od zombija, pasa, dijelova tijela, zivih lutaka, svih mogucih zamki...
al najkomicnija mi je scena bila kako je upuca onog klosara sa 50m iz pistolja, umra san od smija, hahahahh... i to je pazia samo da ga rani, hahahahah