Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

6 Pages«<3456>
Zagor 23
thekide
#81 Posted : 4. prosinca 2014. 2:57:09(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
[quote=thekide]

No u pravu si, idemo se vratiti ozbiljnim temama, ceka nas Tex the best of...Cowboy2 ThumbsUp

Na žalost ja ne mogu da učestvujem jer je Komplicirana Squaw Kojoj Je Dosadno zabranila učešće onima koji Texa ne kupuju redovno. BigGrin
Dado R.
#82 Posted : 4. prosinca 2014. 3:07:36(UTC)
Rank: Libellus

thekide wrote:
Dado R. wrote:
[quote=thekide]

No u pravu si, idemo se vratiti ozbiljnim temama, ceka nas Tex the best of...Cowboy2 ThumbsUp

Na žalost ja ne mogu da učestvujem jer je Komplicirana Squaw Kojoj Je Dosadno zabranila učešće onima koji Texa ne kupuju redovno. BigGrin

BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin LOL LOL LOL LOL
Pa ni on onda ne smije postaviti popis, ni on ne kupuje redovno. Pitaj ga kad je bio na Mafestu koje izdanje nije kupio?! BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin
Tex Willer
#83 Posted : 4. prosinca 2014. 6:11:23(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Nije zabranjeno glasanje, samo sam dao predlog da se dupliraju glasovi onima koji su zagrizeni fanovi, uz pretpostavku da od toga nema nista. A kad smo kod pretpostavki, kod pretpostavke da je neko skvo prethodno proveriti da nema kod sebe lulu mira, da vam je ne ponudiLOL LOL LOL
Tex Willer
#84 Posted : 4. prosinca 2014. 6:46:22(UTC)

Man
Dado R. wrote:

Pitaj ga kad je bio na Mafestu koje izdanje nije kupio?! BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Nisam hteo da jacam hrvatsko gospodarstvo pa sam kupio u BG da jacam srpsku ekonomijuBigGrin BigGrin BigGrin
Serem, zaboravila budala, eto priznajem i nemoj vise da izvlacis to svaki casBigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin
thekide
#85 Posted : 4. prosinca 2014. 8:46:02(UTC)

Man
Dado R. wrote:
thekide wrote:
Dado R. wrote:
[quote=thekide]

BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin LOL LOL LOL LOL
Pa ni on onda ne smije postaviti popis, ni on ne kupuje redovno. Pitaj ga kad je bio na Mafestu koje izdanje nije kupio?! BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Ma ne moram da ga pitam za Mafest, ta priča je poznata širom regiona. Kao i čuvena opravdanja zašto nije kupio Texa: te alkohol udario u glavu, te umor od dalekog puta, te je morao tetki da odnese lek.LOL
thekide
#86 Posted : 4. prosinca 2014. 9:00:38(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
Nije zabranjeno glasanje, samo sam dao predlog da se dupliraju glasovi onima koji su zagrizeni fanovi, uz pretpostavku da od toga nema nista. A kad smo kod pretpostavki, kod pretpostavke da je neko skvo prethodno proveriti da nema kod sebe lulu mira, da vam je ne ponudiLOL LOL LOL

Ma razumem te Tex u potpunosti, ni ja ne bih hteo da mi neki povremeni kupac bira epizode kad se bude radio Nathan u bojiCool. Ja se i tako od ZS Texa sećam samo Andersonvilla (koji se u stripu i ne zove tako) i Zakovanih vrata. Naravno to me neće sprečiti da iznesem svojih 15 želja, ali ću prvo sačekati da stari znalci iznesu svoje, pa ako su kvalitetni predlozi, moraću da prepisujem ko Kit Carson.ThumpUp
Tex Willer
#87 Posted : 4. prosinca 2014. 13:06:05(UTC)

Man
thekide wrote:

Ma ne moram da ga pitam za Mafest, ta priča je poznata širom regiona. Kao i čuvena opravdanja zašto nije kupio Texa: te alkohol udario u glavu, te umor od dalekog puta, te je morao tetki da odnese lek.LOL

Verujes li da je Globinjo padao 2-3 puta u nesvest od alkohola ( lecio zubobolju votkama)BigGrin Ali ne, vest je kad ja promasim Tex KolorcaBigGrin
A zezam se za izbor, taman posla da stvarno mislim da neko ne treba da glasa osim Renkyja. Ja cu ionako da uzmem sve kakav god izbor bio jer je to jace od mene.
Kad bude, ako bude takav izbor za NN, propustam glasanje iako mi je i NN u samom vrhu. Ali kad vidim kako to neki ljudi prate i koliko znaju sam cu da se diskvalifikujemBigGrin
Dado R.
#88 Posted : 4. prosinca 2014. 13:58:13(UTC)

Tex Willer wrote:

Pa nisi ti jedina skvo koja ima lulu mira a u dusi se osjeca kao prava skvo...BigGrin BigGrin
Tex Willer
#89 Posted : 4. prosinca 2014. 15:16:15(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:

Pa nisi ti jedina skvo koja ima lulu mira a u dusi se osjeca kao prava skvo...BigGrin BigGrin

Pa tako bre, otvori dusu i kazi sta te muciBigGrin BigGrin BigGrin Sad si se sam namestio na zicer BigGrin BigGrin BigGrin
A u krajnjem slucaju nek je seksa, pa sad ko gori, ko doli - svejedno, svaki seks se brojiBigGrin BigGrin BigGrin
Dado R.
#90 Posted : 4. prosinca 2014. 20:21:01(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:

Pa tako bre, otvori dusu i kazi sta te muciBigGrin BigGrin BigGrin Sad si se sam namestio na zicer BigGrin BigGrin BigGrin
A u krajnjem slucaju nek je seksa, pa sad ko gori, ko doli - svejedno, svaki seks se brojiBigGrin BigGrin BigGrin

Moju dusu ne brine nista, nemam je...BigGrin BigGrin BigGrin
Ali muci me to sto toliko galamis okolo o Texu, pa kad ce ovo ili ono i onda ne kupi izdanje a kao fol voli ga.
I sad s ovim popisom kalkuliras, cekas da ostali napisu pa da kao napravis svoju listu prepisujuci, a vidi se iz aviona da nemas pojma.
Svaka prava skvo zna nabrojati 15 najboljih turskih i spanjolskih serija samo ti ne znas nabrojati 15 najbolji Texova...Flapper Smile Smile
Renky
#91 Posted : 5. prosinca 2014. 23:02:00(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Dado A. wrote:

Na kraju, nakon vise od deset godina postojanja, mi i dalje stojimo iza onoga sto smo prvog dana rekli: sve kolekcije koje objavljujemo, kako one tekuce tako i one buduce, mi cemo i dovrsiti kako god budemo znali i umjeli... I to je to. Ako netko zna bolje, kvalitetnije, brze, jeftinije itd. - super! Samo naprijed. U meni i drugome Dadi vec imaju dva kupca, a to znaci da nasa podrska nece izostati.Smile

P.S. Nego, sad mi pada na pamet nesto... Je li itko ikad pokusao popisati sve zapocete i nikad dovrsene serijale od razno-raznih izdavackih kuca koje su zaprpale nesto i potom netragom nestale (bilo da je rijec o prastarim nakladnicima, bilo da je rijec o onima novijeg datuma koji su po internetu odradjivali PR takvog obujma da bi neupuceni pomislili kako je rijec o promociji najnovijeg modela BMW-a, a ne o pocetku nekog strip-serijala)? Ako nije, bilo bi dobro da se netko uhvati toga i pocne slagati taj popis. Vjerujem da bi se puno interesantnih podataka iz takve jedne liste dalo iscitati...Smile Evo, primjerice, mene bas zanima koliko sam love utukao u serijale koji su zapoceti, a koji nikad nece biti dovrseni (ovako ofrlje i konzervativno, siguran sam da je rijec o tisucama i tisucama eura)... I pitam se sto cu sad s tim krnjim kolekcijama, a pare odose... Hm, bolje bi bilo da mi nije palo na pamet ovo pitanje. Naime, sad vidim da je pitanje je li nesto skupo ili jeftino vrlo relativno jer najskuplje kolekcije su ocito one koje nikad nece biti dovrsene.

Ajmo iz glave... možda tu i tamo fulam ali sigurno će se priključiti još netko sa eventualnim ispravkama i dopunama.Wink
Slobodnu Dalmaciju možda nebi tribalo spominjati kod svih serijala jer je isti čovik nastavija kroz Ludens većinu projekata no...

Nick Raider 3 kom.
Lazarus Ledd 51+3 spec.
Comic Strip 35 kom.
Conan 49 kom.
Spiderman 27 kom.
Par X-men-a

Sfera
MV 3 kom.

Arkona
NN 4 kom.

More Comics
Zekani 4 kom.

Nastavlja se... moran maznit koju palacinkuLove
Thommo
#92 Posted : 11. prosinca 2014. 16:55:34(UTC)
Rank: Nova faca

Dado R. wrote:

Jer od nekih izdanja koje mi vise nemamo na skladistu jos uvijek se poneki primjerak moze pronaci u striparnicama ili knjizarama (Tisak media i Profil).

Sorry ako je na ovo pitanje već 10 puta odgovoreno... BigGrin Zanima me kakva je situacija kod tih knjižara, npr. Profil, sa novim izdanjima u prva dva mjeseca? Pretpostavljam da nema onog startnog popusta?
Dado R.
#93 Posted : 11. prosinca 2014. 22:14:46(UTC)

Thommo wrote:
Dado R. wrote:

Jer od nekih izdanja koje mi vise nemamo na skladistu jos uvijek se poneki primjerak moze pronaci u striparnicama ili knjizarama (Tisak media i Profil).

Sorry ako je na ovo pitanje već 10 puta odgovoreno... BigGrin Zanima me kakva je situacija kod tih knjižara, npr. Profil, sa novim izdanjima u prva dva mjeseca? Pretpostavljam da nema onog startnog popusta?

Izdanja s posebnim popustom u prva dva mjeseca od datuma objave mogu se pronaci samo u striparnicama i naravno kod nas na webu...
Dok Lester
#94 Posted : 11. prosinca 2014. 22:34:57(UTC)

Man
Renky se je izgleda zadavio palačinkom LOL LOL LOL

da nastavim...

Nipper - izdano ono što je izašlo i krajem sedamdesetih (ako se ne varam), ali ne i do kraja

Gordon Link - 20 od 22

a tu je i slavni Vanini:

7 x Zagor
7 x DD
7 x MM
7 x MNo

kod Sfere slobodno u niz dodaj i Wizard (netko od njih dvoje je osim MV počeo i s Blekom) i (čini mi se) System

Horus je imao svega i svačega

Abaton neću ni spominjati

Arkoni ipak nije mjesto ovdje budući da se oni koliko-toliko još uvijek drže najavljenog plana

sad ja odoh nešto jesti BigGrin BigGrin BigGrin

"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Renky
#95 Posted : 11. prosinca 2014. 23:53:38(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Dok Lester wrote:

Mučko đubre!Flapper Flapper LOL LOL LOL

Dok Lester wrote:
Arkoni ipak nije mjesto ovdje budući da se oni koliko-toliko još uvijek drže najavljenog plana

A taj je??? Objaviti 4 komada i gotovo?Confused

Dok Lester wrote:

Tek sad slijedi pauza u nabrajanju s tvoje straneFlapper Flapper LOL
bubo
#96 Posted : 12. prosinca 2014. 0:00:56(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dagda sangaj devil 10 komada
Beli put
Agarthi-mada nesto suskaju o novim epizodama samo ne znam ko ce ih kupovat imaju ubitacan tempo

LOL
Dok Lester
#97 Posted : 12. prosinca 2014. 1:28:25(UTC)

Man
Renky wrote:
Dok Lester wrote:

Mučko đubre!Flapper Flapper LOL LOL LOL

LOL LOL LOL čuvaj se autorskih prava LOL LOL LOL

Quote:
Dok Lester wrote:

A taj je??? Objaviti 4 komada i gotovo?Confused

uh, onda nisam dobro pratio, jer sudeći po komentarima nekih ljudi po forumima prilikom objavljivanja njihove prve knjige te najavama izdavačkog plana, Arkona je u startu debelo pokopala Libellusovog Nathana tempom i kvalitetom Blushing

Quote:
Dok Lester wrote:

Tek sad slijedi pauza u nabrajanju s tvoje straneFlapper Flapper LOL

skidam kapu za ovo LOL LOL LOL LOL Flapper Flapper Flapper Flapper
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
★ XABARAS ★
#98 Posted : 25. siječnja 2015. 21:20:34(UTC)
Rank: Nova faca

Pratim ove aukcije Zagora i iz dana u dan cijena samo raste,pogledajte samo broj pregleda,preko tisuću http://www.stripovi.com/...libellus-glanc/9726132/ ,ovo će sigurno biti jedan od rekorda,a za koju godinu i više.Usvakom slučaju vrlo zanimljivo za tako novi strip.
SixH
#99 Posted : 26. siječnja 2015. 10:07:19(UTC)

Man
★ XABARAS ★ wrote:
Pratim ove aukcije Zagora i iz dana u dan cijena samo raste,pogledajte samo broj pregleda,preko tisuću http://www.stripovi.com/...libellus-glanc/9726132/ ,ovo će sigurno biti jedan od rekorda,a za koju godinu i više.Usvakom slučaju vrlo zanimljivo za tako novi strip.

Interesantno je da i oni koji inače ne prate kolekciju Libellusa, žele baš taj broj, iako je izdavan više puta (LMS, Zagor extra, Zagor gigant, Zagor klasik). Činjenica je i to da ima podosta ljudi koji nemoraju "nužno imat sve brojeve " u kolekciji nekog izdavača.
Kad se pogledaju prvi brojevi (prvih 6) koji su izdavani u 1200 primjeraka, vidljivo je da je "broja 1" prodano cca 200 primjeraka više od osatalih. Mislim da bi takav sučaj bio i sa ovim brojem.
Ipak se radi o znakovitim epizodama Zagora.
No interesantno je i to da netko "tko je baš zagrižen" za te knjige, nije istu nabavio odmah, dok je između ostaloga i jeftinija u promotivnom periodu.
Pretpostavljam da su svi "strastveni" kolekcionari nabavili svoj primjerak, zato je zanimljivo da bi netko od "povremenih" kupaca bio spreman izdvojitj trostruko i više.
U svakom slučaju...tko voli neka izvoli....
Slijedeči brojevi će pokazati da li je tiraž stvarno premali ili je navala bila ciljana samo zbog eto tako, sadržajne specifičnosti spomenute epizode.
ZoranC
#100 Posted : 26. siječnja 2015. 11:46:36(UTC)
Rank: Često prisutan

Ma da. U gornjem primjeru je ocito da se radi o profesionalnom preprodavacu stripova. Taj ce naravno, koliko god se mi cudili cijenama, rado platiti 500-600 kuna za ovu knjigu, jer ce SIGURNO za dogledno vrijeme, a mozda i koju godinu, dobiti i do 2000 kuna za istu (od kolekcionara).
Evo vam LL topic "Rekordi LL izdanja" pa vidite da pojedine knjige bez teskoca dostizu cijene od 1500 kuna.
Users browsing this topic
Guest (3)
6 Pages«<3456>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.