Don Jon
Odličan film koji iskreno i realno pokazuje muški i ženski pogled na vezu i probleme u vezama danas. Jedino što ne valja u filmu je kraj, koji ne odgovara ostatku filmu, ali to je vrlo česta pojava u Hollywoodu danas. Ocjena 8/10
Thor 2
Puno lošiji od prvog, a nije ni prvi primjer odličnog filma. Nemaštovita radnja, Thor je veliki naivac i romantik, ponekad gluplji od Maguireovog Spider-mana (mislio sam da je to nemoguće). Zaboravio sam film nakon 10 minuta od izlaska iz kina. Zanimljiv je jedino završetak, koji je teško objasniti. Pogledati ću film još jednom samo zbog povezivanja kraja sa ostatkom filma.
Ocjena 3/10
Homefront
Odmah na početku, da istaknem da sam veliki fan Stallonea i "stare škole" akcijskih glumaca i filmova, tako da sam ovdje vjerojatno pomalo subjektivan. Film, scenarij (by Stallone), akcija i Statham su odlični, a najbolje u cijelom filmu je mala Izabela Vidović
(naše gore list ) u ulozi Stathamove kćerke. Siguran sam da ćemo ju vidjeti u mnogo filmova, jer njena gluma je fantastična. Film ukratko pokazuje kako je teško se doseliti na američki jug i ostvariti suživot sa lokalnim redneckima. Ali i njihova humana strana izađe na površinu nakon svega.
Ocjena 9/10
Hobbit 2 - Smaugova pustoš
Bolji i zabavniji od prvog ako gledamo kao film bez književnog predloška. Ako oba filma usporedimo sa knjigom (te ako smo veliki fan knjige), onda je film jako loš. Slabo se prati radnja u knjizi, a minute filma se pune stvarima koje su izmišljene i u većini slučajeva potpuno isfurane i sladunjave. Također Smaug zvuči kao stara baba i izbor glumca koji daje glas zmaju je potpuno kriv.
Naravno film završi u najzanimljivijem trenutku tako da čekanje od godinu dana bude "slađe".
Nije fora.
Ocjena 6/10, 4/10 (Hobbit 1)