Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<5859606162>»
Planovi
profesor-inz
#1181 Posted : 16. lipnja 2012. 20:30:32(UTC)
Rank: Ponekad navrati

BigGrin Sve je u redu! Bar za sada! Nema primedbi sa moje strane, za sada je odnos profesionalan a rad
se i te kako primećuje. Sve što ste radili do sada, uradili ste kako i treba i mislim da nezadovoljstvu nema mesta.

Možda ste recimo podbacili sa Texom u koloru, edicija je izgubila smisao i tempo, mada verovatno da ljudi to i ne mogu ispratiti, cena zaista visoka.

Za ostalo zaista čista 10-ka.

Iskreno meni je važno da Zagor ide tempom kakav treba. za Dilana se bojim da može i da padne malo sa tiražom !

Iskreno ljut sam na Bernarda Radovčića koji je sa više poteza čitaoce napravio budalama, na kraju je njegova izdavačka kuća zbog tih grešaka marginalizovana.

Ni VČ na momente nije bio mudriji, tako da sam i od velikog broja njihovih izdanja odustao.

Verujem da me Libellus neće razočarati !
Dado R.
#1182 Posted : 16. lipnja 2012. 21:34:15(UTC)
Rank: Libellus

Ako se i razocaras, nema veze...Smile
U sto se ja sve razocaram, pa nista. Probao lupati glavom u zid, i nista. Samo platio i zidaru dnevnicu.
Evo recimo i ja cu se razocarati ako ne pocmes opet skupljati i naseg MNOa, i druga izdanja koja nemas. BigGrin
profesor-inz
#1183 Posted : 16. lipnja 2012. 22:20:54(UTC)

BigGrin
Dado R. wrote:
Ako se i razocaras, nema veze...Smile
U sto se ja sve razocaram, pa nista. Probao lupati glavom u zid, i nista. Samo platio i zidaru dnevnicu.
Evo recimo i ja cu se razocarati ako ne pocmes opet skupljati i naseg MNOa, i druga izdanja koja nemas. BigGrin

Imam dovoljno novca da pratim zahuktalu strip scenu, ali ipak se trudim da budem realan i da moj hobi ipak ostane samo
hobi a nikako opsesija.

Vaša izdanja su savršena i jako im je teško odoleti. Mislim da malo i grešite započinjanjem velikog broja serijala, jer tako ipak usporavate pojedine koje bi trebali forsirati.

Preporučujem da Zagoru držite tempo, a da ostalo koliko toliko držite na pristojnom tempu.

Inače kupovaću Zagora u boji i Priče iz baze drugdje od Libelusa sigurno. Za ostalo videćemo.
Dado R.
#1184 Posted : 16. lipnja 2012. 22:35:30(UTC)

Ma i mi se trudimo da nam hobi ostane hobi a ne opsesija, vidis da se ne damo i kad nam traze najave novih izdanja...BigGrin
Hvala na komplimentu na izdanjima, a volio bih da nam napises s kojim smo serijalima usporili, mozda si negdje previdio neko pojasnjenje?
Tex Willer
#1185 Posted : 17. lipnja 2012. 0:10:28(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado R. wrote:

a volio bih da nam napises s kojim smo serijalima usporili

S Texom i NickomFlapper

Inace, ukaci Zagori na police, ne da cuce nego zajebalo i tutku i tutanaBigGrin
Za prevod pituj prosvetara, u dupe ga jebem prtenoBigGrin
Kit Carson
#1186 Posted : 17. lipnja 2012. 12:05:31(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

S Texom i NickomFlapper

Za prevod pituj prosvetara, u dupe ga cunem prtenoBigGrin
Flapper

I PIBD!Flapper

Inace, nisam jos citao, cekam malo da zaboravim gde idu zarezi.BigGrin
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Dado R.
#1187 Posted : 17. lipnja 2012. 13:12:17(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

S Texom i NickomFlapper

Za prevod pituj prosvetara, u dupe ga jebem prtenoBigGrin

Ma nemoj. Evo ja izbacim Tex kolor 8, a imas li ga ti?
I jos se setas ispred njega i ignorises ga. Nemoj da se javljas za Texa...BigGrin
Dado R.
#1188 Posted : 17. lipnja 2012. 13:14:47(UTC)

Kit Carson wrote:
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

S Texom i NickomFlapper

Za prevod pituj prosvetara, u dupe ga cunem prtenoBigGrin
Flapper

I PIBD!Flapper

Inace, nisam jos citao, cekam malo da zaboravim gde idu zarezi.BigGrin

NI ti nemoj da se javljas za Texa, sto te briga koliko sta izlazi kad ne kupujes...BigGrin BigGrin
Nego, ona prica da tikvice treba jesti jer pomazu da se bolje pamti, ne drzi vodu, neki dan sam citao o tome.
Dakle mozes slobodno da bacis ono smece i da jetes bifteke, ionako nista ne pamtis.
Jerry Krause
#1189 Posted : 17. lipnja 2012. 16:29:20(UTC)

Man
Dado R. wrote:

Pa s Nathanom, to je bar jasno. Kaže jedan neutralni čitatelj koji nije nimalo pristran.Bored Blink Cool
Dado R.
#1190 Posted : 17. lipnja 2012. 18:11:04(UTC)

Zaboravljate jednu stvar o kojoj smo pricali, krajem 2010. i prva polovica 2011. bilo je vrijeme kad zbog objektivnih osobnih razloga nismo mogli
puno raditi na izdanjima, tih 7-8 mjeseci nismo uradili puno knjiga, i naravno da onda postoje zaostaci iz tog vremena koje smo zatvorili
ili koje zatvaramo da bismo mogli uhvatiti normalan ritam. I na tome naravno i radimo.

No s druge strane i nas najsporiji ritam koji smo do sad imali je svejedno brzi od najbrze kupovine nekog izdanja.
Mi izbacimo sljedeci broj neke knjige znatno, znatno brze nego se troskovi prethodne knjige pokriju a mnogim knjigama se nikad ni ne pokriju troskovi.
Drugim rijecima, tko je tu vise usporio, mi s objavljivanjem izdanja ili Vi s kupovinom?Smile Smile

profesor-inz
#1191 Posted : 17. lipnja 2012. 19:08:42(UTC)

BigGrin Mi nismo usporili a ni vi iz Libellusa, usporila je jedna grupa čitalaca i kupaca vaših izdanja.

Ukinuti ta izdanja ! Nastaviti sa onim izdanjima gde se uložena sredstva najbrže vraćaju.BigGrin

Sredstva uložena u Zagora ste vratili još na Mafestu, znači forsirati izdanje.Drool

Sredstva od Texa u boji verovatno niste, izdanje je nesvrsishodno i bez neke budućnosti, a i vrlo skupo - ugasiti ga !Cursing

Pazite se novih projekata, Šangajskog đavola već rade ovi iz Dagde, znači u Srbiji će teško proći, najavljuju ga u Bosni, znači još jedan konkurent, a samo izdanje nije ipak toliko spektakularno...Crying oprezno sa njim...

Znači potrebno je energiju potrošiti na prave stvari... Sherlock Zagor u bojiBigGrin
Dado R.
#1192 Posted : 17. lipnja 2012. 19:33:24(UTC)

profesor-inz wrote:
BigGrin Mi nismo usporili a ni vi iz Libellusa, usporila je jedna grupa čitalaca i kupaca vaših izdanja.

Ukinuti ta izdanja ! Nastaviti sa onim izdanjima gde se uložena sredstva najbrže vraćaju.BigGrin

Sredstva uložena u Zagora ste vratili još na Mafestu, znači forsirati izdanje.Drool

Sredstva od Texa u boji verovatno niste, izdanje je nesvrsishodno i bez neke budućnosti, a i vrlo skupo - ugasiti ga !Cursing

Pazite se novih projekata, Šangajskog đavola već rade ovi iz Dagde, znači u Srbiji će teško proći, najavljuju ga u Bosni, znači još jedan konkurent, a samo izdanje nije ipak toliko spektakularno...Crying oprezno sa njim...

Znači potrebno je energiju potrošiti na prave stvari... Sherlock Zagor u bojiBigGrin

Vi jeste usporili, jer ste vi citatelji ta grupa koja kupuje nasa izdanja. Ovo VI nije nitko pojedinacno, ali to nije jedna grupa citatelja
vec je rijec o vecini kupaca nasih izdanja. I prije nego postavis ti ili bilo tko drugi pitanje o nekom izdanju kad ce izaci,
kasni li ili ne, postavite si medjusobno pitanje jeste li kupili prethodni broj, i onda prebroj koliko Vas ima koji ste rekli DA...BigGrin

Nema rijeci o ukidanju bilo kojeg izdanja, to smo ponovili bezbroj puta.

A ovo o ulozenim i vracenim sredstvima, a mogu se samo nasmijati, pa ti znas bolje od nas samih koliko se cega i kad proda.BigGrin
Da ti nisi onaj Milan, gatar?BigGrin BigGrin
profesor-inz
#1193 Posted : 17. lipnja 2012. 19:46:01(UTC)

BigGrin Ja ono što kupujem kupujem odmah i to je to !Drool
Za Zagora u boji sam čak častio čoveka 20 eura da mi donese sa Mafesta jer nisam hteo da čekam uvozBigGrin
Magičnog kupujem čim izađe, a razmišljam da ga naručim od Vas ako ne dođe sledećim uvozom 06.07. u BG, a ne čekami
se uvoz u septembru. Toliko o meni kao kupcu !

Ja pratim onoliko koliko mogu da postignem, a da ima onih koji kreću sa svim izdanjima pa kasne - ima ih sigurno!

Da je Zagor u boji vratio sredstva smem da potpišem iako nisam nikakav Milan tarotBaseball

Pa ko će da vrati sredstva nego Zagor, još onakvo izdanjeDrool

Čitaoci jesu problem, kada bi se oni odlučili šta hoće i kada bi postojala neka vrsta pretplate na izdanja i Ti bih znao šta da radiš !
vs
#1194 Posted : 17. lipnja 2012. 20:39:28(UTC)
Rank: Ovisnik

Dado R. wrote:

Drugim rijecima, tko je tu vise usporio, mi s objavljivanjem izdanja ili Vi s kupovinom?Smile Smile

ala ovog grinteše, hahahahaha... samo trazi opravdanja za svoje usporavanje, pa ako ti se ne da radit, reci, nemoj muljat ovaj napaceni narod...hahahahahaha..

steta sta je prodaja slaba... ako te tjesi, ja san ažuran s kupovinomBigGrin ...
cekan da zavris evropsko pa da zajedno idemo u nove radne pobjedeBigGrin ... ako me pamcenje ne vara, idu mi MV, pa NN i DD...

istina sta kaze jerry, NN je malo usporia, al jebiga, razumljivo, sigurno tiraz niste smanjili zbog dobre prodaje... ovo ostalo sta pratin ide zadovoljavajucim tempom, keep up the good work
Dado R.
#1195 Posted : 17. lipnja 2012. 20:49:44(UTC)

Napisao sam da ne mislim na nikoga osobno, i sigurno ima 80-100 kupaca za svako izdanje koji ce to odmah kupiti
ili u nekom brzom roku do 3-4 mjeseca, ali vecina kupaca, iz svojih objektivnih razloga, ne prati to na taj nacin.

Zagor se prodaje vise nego odlicno, kao i Dylan. Ali, vjeruj mi, nikad nije dobro tvrditi nesto sto ne mozes znati.
Jer da bi znao je li neko izdanje vratilo ulozeno moras prvo znati koliki su troskovi, a znam da ne znas,
prema tome samo nagadjas, a ja se ne volim igrati pogadjanja kad su takve stvari u pitanju.Smile

Pretplata na izdanja bi tek bila katastrofa. Evo uzmi sebe za primjer, koliko si puta pitao kad ce najave?
A zamisli da si nam vec dao novac za to koliko bi tek tada puta pitao? BigGrin BigGrin
Mislim, znam da se zezas, ali ozbiljno sto mislis koliko bi prozivanja bilo ako nesto ne stigne kad netko zamisli da treba biti...Smile
Kit Carson
#1196 Posted : 17. lipnja 2012. 20:50:53(UTC)

Man
profesor-inz wrote:

Devil Devil Devil Cowboy2 Cowboy2 Cowboy2 Baseball Baseball Baseball
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Dado R.
#1197 Posted : 17. lipnja 2012. 20:56:30(UTC)

vs wrote:
Dado R. wrote:

ala ovog grinteše, hahahahaha... samo trazi opravdanja za svoje usporavanje, pa ako ti se ne da radit, reci, nemoj muljat ovaj napaceni narod...hahahahahaha..

Ovo ti je u stilu komentara nasih igraca nakon utakmice s Ircima...BigGrin BigGrin
vs wrote:

steta sta je prodaja slaba... ako te tjesi, ja san ažuran s kupovinomBigGrin ...
cekan da zavris evropsko pa da zajedno idemo u nove radne pobjedeBigGrin ... ako me pamcenje ne vara, idu mi MV, pa NN i DD...

istina sta kaze jerry, NN je malo usporia, al jebiga, razumljivo, sigurno tiraz niste smanjili zbog dobre prodaje... ovo ostalo sta pratin ide zadovoljavajucim tempom, keep up the good work

Ja samo hocu reci ono sto sam i rekao, mi smo puno, puno brzi s izdavanjem nego kupci s kupovinom...Smile
MV, NN, DD i Zagor su u ovih 45 dana pred nama...
Dado R.
#1198 Posted : 17. lipnja 2012. 20:57:06(UTC)

Kit Carson wrote:
profesor-inz wrote:

Tako je, nece nama tamo neki dirati Texa! BigGrin
profesor-inz
#1199 Posted : 17. lipnja 2012. 21:51:10(UTC)

Huh
Dado R. wrote:
Kit Carson wrote:
profesor-inz wrote:

Tako je, nece nama tamo neki dirati Texa! BigGrin

Huh Izdanje izgleda odlično, međutim i sami ste rekli da odustajete od hronologije.
U principu izdanje za najveće fanove, mada takvih je sigurno malo.
Otud predlog da odustanete !Mad
Dado R.
#1200 Posted : 17. lipnja 2012. 22:16:31(UTC)

Zasto ne idemo kronoloski s Texom kolor to smo pojasnili nekoliko puta.
Users browsing this topic
Guest (26)
79 Pages«<5859606162>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.