Auuuuuuuuuu kakvih se sve komentara ovdje moze procitati...
Ajde, sreca da ljeti nisam toliko tu inace bih svasta napisao...
Nego, ovo me podsjeca na ono kad su brojni dusebriznici (ovom prilikom ih sve puno i od srca pozdravljam i zelim im sto bolju erekciju, koitus, orgazmicno djelovanje (i to ne sporadicno nego kontinuirano) itd...), usred uzasnih privatnih problema kroz koje smo prolazili, poceli siriti price kako propadamo, kako smo gotovi, kako necemo vise nista izdati bla bla bla... Uglavnom, jebiga, na njihovu zalost (zao nam je, zbilja) mi i dalje idemo na isti nacin dalje i tako ce biti dok nas bude... Neke stvari mogu s nase strane izaci sporije od planiranoga, no razlog tome su jedino ekstremne obaveze koje imamo na ledjima, a koje nemaju nikakve veze s izdavastvom (posao (pardon, poslovi), obitelj, sport itd.). Ljudi koji nas poznaju znaju o cemu pricam, a oni koji nas ne poznaju - jebiga - dodjite i upoznajte nas. Pice dobrodoslice ide na nas.
Pardon, ne pice, nego
pica (mnozina).
Dakle, za sve one koji se pitaju zbog cega jos nema MV-a vani odgovor je jednostavan - krivi smo ja i Queirolo - a sto se ostaloga tice, uz ta 4 MV-a vani ce ici i NN4, NN44 i PIBD 8.
Cujem li to pitanje “kada”? Hm, trebamo li uopce odgovarati na to pitanje?
Mozda to bude brze nego sto ocekujete, a mozda i sporije... Ovisi kakva su vam ocekivanja...
I da, za kraj, brzina izdavanja npr. NN-a je u korelaciji s cinjenicom sto on sad ide u 300 primjeraka isto onoliko koliko odlazak Zeljka Rohatinskog s mjesta guvernera HNB-a ima veze s 8. danom bazicnih priprema Rudara iz Kaknja.
Dakle, ako nesto kasni onda to kasni samo zbog toga sto se (jos) nismo uspjeli klonirati, te sto (jos) nismo dobili username i password za “Vrijeme Nula”.
No radimo na tome, vjerujte (mislim na username i password, ofkors).