Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 216 Location: Nis
|
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 29.11.2011.(UTC) Posts: 82 Location: Mostar
|
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stavi ovaj link između ova dva znaka od youtubea pa će se lijepo vidjeti kao slika ;-)) "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
|
a kad si ti to stavio? "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
digging_bill wrote:Koncert Arsena Dedica i Bore Djordjevica u Pozoristu na Terazijama 06.03.1987 Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
|
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
|
Zamolio bih nekoga da mi objasni kako da postavim video a da se vidi, hvala!
|
|
|
|
|
Ideš na POST REPLY pa stisneš (BB/) , odabereš [YOUTUBE][/YOUTUBE] i onda u sredinu pejstaš ono s youtubea što želiš postaviti. "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
sad vidim da si gore sve dobro napravio osim što si pejstao na kraju, a ne u sredini "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Dok velika, evo uštelio sam se . Pozdrav iz Mostara i jedna pjesma da se ne zaboravi na jednog starog mangupa Aleksu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Večeras u 21:20 Blues brothers na HRT2 ne propustite, jedna od najbolji filmskih scena, bar za mene ... Jipiyajee, Jipiyajoo, John Belushi in the sky!
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Dok Lester wrote:a kad si ti to stavio? Prije dva mjeseca, cak si mi i cestitao na odabiru... Plagijatoru jedan.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.