dr. westax wrote:
Gledajući masu izdanja koje je izbacio Libellus i koja su predobro odrađena uz siguran sam veliki trud čitave ekipe koja se okupila oko tog projekta i radi jebeno dobar posao onda je ova knjiga velika sramota jer drastično iskače od drugih.
To je moje mišljenje i stojim iza svojih riječi te da se radi o mom projektu takav strip ne bi nikada ugledao svjetlo dana.
Osim toga moje "cmizdrenje" nije samo moje, ali se valjda jedini ja usudim reći ono što mislim. Oni koji šute i grintaju u sebi u biti su zadovoljni.
Ukoliko sam ja krivo shvatio poantu ovog foruma i ukoliko ne mogu objektivno reći što mislim o pojedinim izdanjima, onda bih molio nadležne da me se ukloni sa istog. Propagandna mašinerija neću nikome biti.
Sorry majstore, ali ne kuzim o cemu pricas. Je li netko rekao da ne postoji problem s knjigom 52 jer ocito jedan dio nije napravljen kako treba?
Zbog cega je ta knjiga onda velika sramota, ako ja tvrdim (jer znam), da ima boljih primjeraka od onoga sto si ti opisao?
Ti si u svom prvom javljanju vec izrazio sumnje na postojanje boljih primjeraka a zakljucak si izveo na maksimalno 5-6 primjeraka koji su dosli u Rijeku.
Ne postoji ni jedna knjiga koju smo objavili a da nije bilo barem po neki primjerak s greskom, neke vise neke manje. Nekoj fali kolorni list,
nekoj nesto ne bude dobro zaljepljeno, udaren hrbat, sljepljene stranice, ponavljanje stranica, bijele stranice, fale stranice, mogu tako u nedogled...
Za nas nije nista novo da ima primjeraka koji nisu dobri. Ali ako kazem da knjige nisu savrsene, ali da sigurno ima OK primjeraka onda nebi trebalo
biti sumnji u moje rijeci. Ako netko sumnja neka kaze tko je nekad prevaren od Libellusa ili mene osobno?
I doista ne kuzim onda tvoje recenice ovdje. Tko se to ne usudi reci sto misli? Kome ja to mozda prijetim, jesam mozda nekoga izbacio s foruma
jer je pricao negativno o pojedinom libellusovom izdanju? Jesam tebi nesto lose rekao ili odgovorio na tvoje postove?
Zbog cega bi onda tvoja "hrabrost" pisanja trebala biti neka iznimka? Mozda neki misle isto kao ti, a mozda neki misle drukcije od tebe, svi oni imaju
jednaka prava pisati na ovome forumu i zbog toga i dalje ne shvatam sto nam ti zelis reci s "propagandnom masinerijom"?
Mislim da si ti poprilicno pogresno procijenio i Libellus i mene osobno.