chibi wrote:Dado A. wrote:
Nadalje, za sva naša izdanja koja želite imati uvijek možete izvršiti prednarudžbu ili kod nas, ili kod vaše najdraže striparnice, i onda budete 100% uvijek sigurni za sve... I to je tako kod nas već više od 10 godina...
I na kojem to principu funkcionira? Ja sam se predbilježio još lani za Dragonera (obične, specijale i koja god izdanja budu još nova) i Mister No Revolution. Pa eto opet kad izađe novi, dežuram da uspijem ugrabit.
A zasto bi itko trebao dezurati ako je napravio trajnu rezervaciju za nekog junaka ili ediciju?
Ili drugim rijecima neka se javi netko tko je kod nas napravio rezervaciju a ostao bez svog primjerka?
Pojasnili smo vjerujem svakome kod tih rezervacija kako to funkcionira no vidim da nije zgorega jos jednom ponoviti.
Dakle recimo netko kod nas ima rezervacije edicije ili vise njih, evo sto se dogadja kad se izdanja pojave u prodaji.
Opcija 1 - imate rezerviranu samo jednu ediciju kod nas recimo Dragonero.
Scenarij A) - U trenutku kad dodjete na stranicu po saznanju da je nova knjiga objavljena Dragonero jos uvijek stoji u prodaji, ulogirate se sa svojim nickom, kupite izdanje i to je to.
Scenarij B) - U trenutku kad dodjete na stranicu po saznanju da je nova knjiga objavljena a taj Dragonero bude nedostupan, rasprodan na webu... zatvorite stranicu i mirno spavate.
Najkasnije u roku tri radna dana dobit cete mail i racun u kojem ce biti taj Dragonero. Vasom rezervacijom kod nas zajamceno je da necete ostati bez svoga primjerka. I to je to.
Opcija 2 - imate rezerviranu vise edicija kod nas recimo Dragonero i Mister No.
Scenarij A) - U trenutku kad dodjete na stranicu po saznanju da je nova knjiga objavljena Dragonero i Mister NO jos uvijek stoji u prodaji, ulogirate se sa svojim nickom, kupite izdanja i to je to.
Scenarij B) - U trenutku kad dodjete na stranicu po saznanju da je nova knjiga objavljena a taj Dragonero i/ili Mister No bude nedostupan, rasprodan na webu... zatvorite stranicu i mirno spavate.
Najkasnije u roku tri radna dana dobit cete mail i racun u kojem ce biti taj Dragonero i Mister NO. Vasom rezervacijom kod nas zajamceno je da necete ostati bez svoga primjerka. I to je to.
Dakle ne moze jednostavnije, bezbolnije, sigurnije.
Ako su sva izdanja dostupna na webu u trenutku kad se ulogirate, jednostavno ih kupite. Ako nema samo jednog od njih, ili mozda nema ni jednog, mirno spavate, mi cemo se javiti.
Mi pomno pisemo i pratimo sve rezervacije i nikad se nije desilo niti ce se desiti da je netko rezervirao izdanje kod nas a da je ostao bez tog izdanja.
Sve kolicine koje su rezervirane maknu se iz prodaje cim krene prodaja. Ako vidimo da je netko kupio svoje rezervirano izdanje, jer je bilo dostupno, onda i tek tada to se izdanje
iz rezervacije vrati u slobodnu prodaju. Osobno jamcimo za svaku rezervaciju. Pod uvjetom da je rezervacija naravno napravljena nakon najave izdanja.
Tko prati sva izdanja iz neke edicije dovoljno je samo jednom napraviti trajnu rezervaciju i ne treba se javiti za svaki broj, rezervacija vrijedi za svaki iduci broj dok sam kupac ne stopira.
Ako ima jos pitanja, tu smo...