@Marko R.
Da ne poštujem tvoje mišljenje ne bih ti uopće odgovarao ni komentirao tvoj post, meni je najlakše ignorirati nešto. I da se razumijemo nikad nismo imali ništa protiv kritika, posebno ne
ako su argumentirane i popraćene činjenicama. Ako se pod "kritiku" pokuša svrstati i nečiji subjektivni stav, to je krivo jer to je samo mišljenje a ne kritika. Prihvaćamo mi i mišljenja.
I onda je u redu kad se izraze "kritike" i "mišljenja" a nije u redu kad se mi ne složimo s tim i argumentirano pojasnimo zašto se ne slažemo. Onda se kaže da mi ne podnosimo kritike.
A drugi forumaši koji ne djele ta "kritička" osvrtanja su naši "dupelisci" ili što sve ne. Ovo ne pišem samo tebi osobno već općenito jer vidim kako se to komentira i doživljava. Sramota!
Nije sramota kritika, kad je kritika, nije sramota ni mišljenje, sramota je kako se ponekad jedni prema drugima ponašamo. Ima nas toliko malo i drugima smo svakako "čudaci" no svejedno se stalno dijelimo.
Nekad dok sam bio mladji iluziorno sam smatrao da smo mi stripofili posebniji od drugih, kako smo mi svi divan i krasan svijet. Bio sam mlad.
Što se tiče tvojih prethodnih komentara pa ispade naše izdanje kao "loš pirat", otud i moji komentari ako ti se ne sviđa vrati i dobiješ novac natrag. Napravi bolje i imaš stalnog kupca u meni.
Jer ako netko napiše rečenicu kako si je ti napisao, kako bih to ja trebao shvatiti?
A vezano za ono prebrojavanje za MNO, ja sam se pomirio s tim onda kad je većina odlučila kako želi da to bude. Ti se nisi pomirio s tim da tvoje mišljenje nije mišljenje većine i tu i tamo to spomeneš.
Po tebi je bilo sve namješteno jer eto kupci koji nisu na forumu (ogromna većina) nisu relevantni. Mislim, stvarno...
Ne želim se vraćati na ovu temu, niti ću dalje raspravljati na to, samo napominjem da kredibilitet vlastitog mišljenja i stava sam kreiraš, pa demokracija smo, neka piše svatko kako želi.
Ako je mišljenje (aka kritika) napisana u normalnom tonu, takav će biti i odgovor, ako je onako malo đonom, pa neću biti svaki put fin, jebiga.
Ili ću posve ignorirati.