Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
anto wrote:bubo wrote:anto wrote:bubo wrote:Renky wrote:bubo wrote:anto wrote:Thingol wrote:Nadam se da i Thorgal neće biti štampan u 300 kopija i prodan u tjedan dana... :( bilo bi lepo da nas Dade iznenade sa nekom povoljnom cenom za Torgala - recimo 150 kunderosa. ma kakvi ne treba biti ispod 200 kuna Misliš? čisto zbog toga što će opet biti kuknjave kako je skupo da je ne znam kakva cijena pa rekoh da kukaju s razlogom pa gledaj bubo, ti živiš u mostaru, i možeš da prepišaš do makarske i nabaviš torgala ili šta već kupuješ po dobroj ceni; ja to ne mogu i zato se nadam dobroj ceni da bih se možda uključio u kupovinu. zato i kukam jer mi nije svejedno kad za Riđobradog ili Spiroua dam isto kao i za Darkvudov integral (da ne spominjem izdanja Čarobne knjige). verujem da će neko i u srbiji jednog dana pokrenuti torgala, ali moje strpljenje je na izmaku, i ako Dade daju dobru cenu, postoji dobra šansa da se uključim u igru. Znam da nema šanse da Torgal košta 150 k, ali se opet nadam da to bude neka prihvatljiva cena. vidi anto, ja sam ovo napisao čisto zbog toga što prvo ti a onda i brdo drugih na drugim forumima prozivate libellus zbog cijene i to više nije bitno koje je izdanje, uvijek je libellus skup ovakav onakav,cijena će biti kako dade odluče i to je to, kupi ako hočeš ili nečeš, a činjenica jest da ga stave na 100 kuna opet bi ih pljuvali jer je to u modi izgleda,ali ,za dobrim konjem se prašina diže.. da li sam dobro pročitao da si napisao "prvo ti", misleći na mene, "... prozivate libellus zbog cene..."? gde sam ja to najglasniji u prozivanju libelusa ? možeš li da mi konkretno pokažeš te postove,topike,šta god? izvini ali ne bih,ne iz razloga što ne bih da se i ovde spama i truje topic bez veze
|