Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

11 Pages«<678910>»
Pet sljedecih tura...
wiskey
#141 Posted : 10. ožujka 2014. 15:01:32(UTC)
Rank: Nova faca

Ok Dado, vidim da tebi piše 21, ali meni piše 20. Međutim, nije to važno. Nemojmo više o tome. Nešto drugo mi je po stoti put skrenulo pažnju.
Evo u nekom od prethodnih postova piše čovjek opet o skupoći Libellusa. Htio bih reći svoje mišljenje o tome. Dakle, ljudi, Libellus ima KVALITET i NE MOŽE prodavati po cijeni u trafikama. Ako netko ne želi ili ne može, jebi ga, neka ne kupuje. I meni se sviđa jedan tip BMW-a, ali košta oko 100.000 eura. Da li da sada šaljem protestna pisma BMW-u radi skupoće? Besmisleno. Pomirio sam se s tim da je lijep auto, ali ga NE MOGU kupiti i dosta. Zato, ljudi, prestanite graktati uvijek isto, smiješni ste.
Garfield
#142 Posted : 10. ožujka 2014. 15:40:30(UTC)
Rank: Ovisnik

wiskey wrote:
Ok Dado, vidim da tebi piše 21, ali meni piše 20. Međutim, nije to važno. Nemojmo više o tome. Nešto drugo mi je po stoti put skrenulo pažnju.
Evo u nekom od prethodnih postova piše čovjek opet o skupoći Libellusa. Htio bih reći svoje mišljenje o tome. Dakle, ljudi, Libellus ima KVALITET i NE MOŽE prodavati po cijeni u trafikama. Ako netko ne želi ili ne može, jebi ga, neka ne kupuje. I meni se sviđa jedan tip BMW-a, ali košta oko 100.000 eura. Da li da sada šaljem protestna pisma BMW-u radi skupoće? Besmisleno. Pomirio sam se s tim da je lijep auto, ali ga NE MOGU kupiti i dosta. Zato, ljudi, prestanite graktati uvijek isto, smiješni ste.

wiskey za predsjednika BigGrin
wiskey
#143 Posted : 10. ožujka 2014. 15:42:37(UTC)

Hvala, hvala, ali malo je preuranjeno. Znaš, nisam još o tome razmišljao. Hvala ipak, možda...
bubo
#144 Posted : 10. ožujka 2014. 15:52:59(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
wiskey wrote:
Hvala, hvala, ali malo je preuranjeno. Znaš, nisam još o tome razmišljao. Hvala ipak, možda...

da ipak si ti još premlad za takve stvari treba iskustva))))Laugh
wiskey
#145 Posted : 10. ožujka 2014. 15:54:41(UTC)

Ma neeee. Nije to u pitanju. Samo sam malo zatečen, vidjeću...
anto
#146 Posted : 10. ožujka 2014. 20:41:06(UTC)

Man
bubo wrote:
anto wrote:
bubo wrote:
Renky wrote:
bubo wrote:
anto wrote:
Thingol wrote:
Nadam se da i Thorgal neće biti štampan u 300 kopija i prodan u tjedan dana... :(

bilo bi lepo da nas Dade iznenade sa nekom povoljnom cenom za Torgala - recimo 150 kunderosa.
ma kakvi ne treba biti ispod 200 kuna

Misliš?Confused
BigGrin BigGrin čisto zbog toga što će opet biti kuknjave kako je skupo da je ne znam kakva cijena pa rekoh da kukaju s razlogomSmile

pa gledaj bubo, ti živiš u mostaru, i možeš da prepišaš do makarske i nabaviš torgala ili šta već kupuješ po dobroj ceni; ja to ne mogu i zato se nadam dobroj ceni da bih se možda uključio u kupovinu.

zato i kukam jer mi nije svejedno kad za Riđobradog ili Spiroua dam isto kao i za Darkvudov integral (da ne spominjem izdanja Čarobne knjige).

verujem da će neko i u srbiji jednog dana pokrenuti torgala, ali moje strpljenje je na izmaku, i ako Dade daju dobru cenu, postoji dobra šansa da se uključim u igru.

Znam da nema šanse da Torgal košta 150 k, ali se opet nadam da to bude neka prihvatljiva cena.

vidi anto, ja sam ovo napisao čisto zbog toga što prvo ti a onda i brdo drugih na drugim forumima prozivate libellus zbog cijene i to više nije bitno koje je izdanje, uvijek je libellus skup ovakav onakav,cijena će biti kako dade odluče i to je to, kupi ako hočeš ili nečeš, a činjenica jest da ga stave na 100 kuna opet bi ih pljuvali jer je to u modi izgleda,ali ,za dobrim konjem se prašina diže..

da li sam dobro pročitao da si napisao "prvo ti", misleći na mene, "... prozivate libellus zbog cene..."?
gde sam ja to najglasniji u prozivanju libelusa ?
možeš li da mi konkretno pokažeš te postove,topike,šta god?

Garfield
#147 Posted : 10. ožujka 2014. 21:00:21(UTC)

MIR S VAMA!!! BigGrin
anto
#148 Posted : 10. ožujka 2014. 22:06:07(UTC)

Man
bubo wrote:
anto wrote:
Thingol wrote:
Nadam se da i Thorgal neće biti štampan u 300 kopija i prodan u tjedan dana... :(

bilo bi lepo da nas Dade iznenade sa nekom povoljnom cenom za Torgala - recimo 150 kunderosa.

sad kad su Čarobna knjiga i Darkvud najavili izdanje Torgala, vrlo moguće da i bude ova cena koju sam spomenuo.
Garfield
#149 Posted : 11. ožujka 2014. 19:52:36(UTC)

anto wrote:
bubo wrote:
anto wrote:
Thingol wrote:

sad kad su Čarobna knjiga i Darkvud najavili izdanje Torgala, vrlo moguće da i bude ova cena koju sam spomenuo.

Lično mislim da Libellusa boli neka stvar to što će Čarobna knjiga i Darkwood izdavati Thorgal i da to neće uticati na cijenu. Oni u svemu imaju svoje kupce i ne obaziru se na druge, tako da sam siguran da bi ista cijena bila i da ČK i Darkwood ne izdaju Thorgal ...
bubo
#150 Posted : 11. ožujka 2014. 21:02:15(UTC)

Man
Garfield wrote:
anto wrote:
bubo wrote:
anto wrote:
Thingol wrote:

Lično mislim da Libellusa boli neka stvar to što će Čarobna knjiga i Darkwood izdavati Thorgal i da to neće uticati na cijenu. Oni u svemu imaju svoje kupce i ne obaziru se na druge, tako da sam siguran da bi ista cijena bila i da ČK i Darkwood ne izdaju Thorgal ...

ma šta to pričašBlink Blink Blink ja mislim da im se tresu gaće ,ne spavaju mirno otkad su ovo saznaliBigGrin BigGrin BigGrin
bubo
#151 Posted : 11. ožujka 2014. 21:03:59(UTC)

Man
anto wrote:
bubo wrote:
anto wrote:
bubo wrote:
Renky wrote:
bubo wrote:
anto wrote:
Thingol wrote:

Misliš?Confused
BigGrin BigGrin čisto zbog toga što će opet biti kuknjave kako je skupo da je ne znam kakva cijena pa rekoh da kukaju s razlogomSmile

pa gledaj bubo, ti živiš u mostaru, i možeš da prepišaš do makarske i nabaviš torgala ili šta već kupuješ po dobroj ceni; ja to ne mogu i zato se nadam dobroj ceni da bih se možda uključio u kupovinu.

zato i kukam jer mi nije svejedno kad za Riđobradog ili Spiroua dam isto kao i za Darkvudov integral (da ne spominjem izdanja Čarobne knjige).

verujem da će neko i u srbiji jednog dana pokrenuti torgala, ali moje strpljenje je na izmaku, i ako Dade daju dobru cenu, postoji dobra šansa da se uključim u igru.

Znam da nema šanse da Torgal košta 150 k, ali se opet nadam da to bude neka prihvatljiva cena.

vidi anto, ja sam ovo napisao čisto zbog toga što prvo ti a onda i brdo drugih na drugim forumima prozivate libellus zbog cijene i to više nije bitno koje je izdanje, uvijek je libellus skup ovakav onakav,cijena će biti kako dade odluče i to je to, kupi ako hočeš ili nečeš, a činjenica jest da ga stave na 100 kuna opet bi ih pljuvali jer je to u modi izgleda,ali ,za dobrim konjem se prašina diže..

da li sam dobro pročitao da si napisao "prvo ti", misleći na mene, "... prozivate libellus zbog cene..."?
gde sam ja to najglasniji u prozivanju libelusa ?
možeš li da mi konkretno pokažeš te postove,topike,šta god?

izvini ali ne bih,ne iz razloga što ne bih da se i ovde spama i truje topic bez veze
wiskey
#152 Posted : 13. ožujka 2014. 13:27:34(UTC)

A ljekari se žale da nemaju posla. Pogotovo psihijatri...
Tex Willer
#153 Posted : 13. ožujka 2014. 16:43:51(UTC)

Man
Negp, kam gi najaveBlink Flapper
budo
#154 Posted : 17. ožujka 2014. 14:55:04(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Di ste nestali, kad će najave da vidimo kako izgleda nova tura?
Dylan Willer
#155 Posted : 19. ožujka 2014. 17:43:14(UTC)

Nema najava, puko Libellus
Dado R.
#156 Posted : 19. ožujka 2014. 17:54:53(UTC)
Rank: Libellus

Dylan Willer wrote:
Nema najava, puko Libellus

BigGrin LOL BigGrin LOL
Dado R.
#157 Posted : 19. ožujka 2014. 17:57:49(UTC)

budo wrote:

Neki izdavaci pisu puno najava pa im pati produkcija a neki ne stizu postaviti najave jer puno rade...BigGrin BigGrin
Dado R.
#158 Posted : 19. ožujka 2014. 17:58:30(UTC)

Tex Willer wrote:

Mi to necemo zbog tebe, nema Texa u ovoj aktualnoj turi...Flapper
budo
#159 Posted : 19. ožujka 2014. 18:26:49(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
budo wrote:

Neki izdavaci pisu puno najava pa im pati produkcija a neki ne stizu postaviti najave jer puno rade...BigGrin BigGrin

E ova ti je na mistuSmile
zato vas i gnjavimThumbsUp
Tex Willer
#160 Posted : 19. ožujka 2014. 18:47:46(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:

Mi to necemo zbog tebe, nema Texa u ovoj aktualnoj turi...Flapper

Pa najavite sledecu turu Flapper
A ima i u ovoj za mene, barem LJS, Spirou i ServitudeCool
Users browsing this topic
Guest (28)
11 Pages«<678910>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.