Libellus Forum
»
OSTALE TEME
»
Sport
»
Fantasy Premier League 2012/2013
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Garfield wrote:Kako ovaj Dado_R pada, mogao bi se boriti za opstanak na kraju :) Ako ja budem predzadnji ti ces biti zadnji...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Dado R. wrote:Garfield wrote:Kako ovaj Dado_R pada, mogao bi se boriti za opstanak na kraju :) Ako ja budem predzadnji ti ces biti zadnji... a ne ne ne ja sam zadnji, )))) kakva je tu nagrada?
|
|
|
|
|
bubo wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Kako ovaj Dado_R pada, mogao bi se boriti za opstanak na kraju :) Ako ja budem predzadnji ti ces biti zadnji... a ne ne ne ja sam zadnji, )))) kakva je tu nagrada? Tebe ne racunamo, ovo ti je bila samo sezona za zagrijavanje... Nagrada je da mozes biti u drustvu boljih od sebe i pocastiti ih picem...
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
Dado R. wrote:bubo wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Kako ovaj Dado_R pada, mogao bi se boriti za opstanak na kraju :) Ako ja budem predzadnji ti ces biti zadnji... a ne ne ne ja sam zadnji, )))) kakva je tu nagrada? Tebe ne racunamo, ovo ti je bila samo sezona za zagrijavanje... Nagrada je da mozes biti u drustvu boljih od sebe i pocastiti ih picem... Dado nije problem biti ispred tebe, nego mene brinte Ante, lako cu ja s tobom. Ti se pocni pakovati za drugu ligu :) Ovo je bilo nisko. Cuj tebe ne racunamo ... Bezobrazno je to Dado, bezobrazno :)
|
|
|
|
|
A bolje je tako i covjeku reci da je svakome prva sezona samo zagrijavanje nego kao ti, u medjusobnom ogledu pravio si mu se prijatelj i kao pustio mu bodove a onda kad si ga s bonusom ipak pobjedio veselio si se... e to je podmuklo i bezobrazno. Bas ima prijatelje. Sreca mu je samo sto ti sve placas...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:A bolje je tako i covjeku reci da je svakome prva sezona samo zagrijavanje nego kao ti, u medjusobnom ogledu pravio si mu se prijatelj i kao pustio mu bodove a onda kad si ga s bonusom ipak pobjedio veselio si se... e to je podmuklo i bezobrazno. Bas ima prijatelje. Sreca mu je samo sto ti sve placas... Ja bar priznam, za razliku od tebe. Sve fino, fino i onda klizeci ... Ali cini mi se da ti ni ovo kolko nije proslo najbolje :)
|
|
|
|
|
Kako nije proslo dobro? Pa samo na klupi imam 22 boda s cetiri igraca, o prvoj ekipi da ne govorim!
|
|
|
|
|
Jebote kakve rezervne igrace imam, vecini momcadi bi igrali u prvom timu...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Jebote kakve rezervne igrace imam, vecini momcadi bi igrali u prvom timu... Vise imas na klupi bodova, nego u prvoj postavi :) U prevodu oderao sam te, ali to mi i ne cudi. Vjerovatno niko nije ni mislio da ces imati sanse protiv mene :)
|
|
|
|
|
Pa samim time sto sam ostavio na klupi igrace koji su donijeli puno bodova jasno je svima da sam ti pustio. Ali necu nikom priznati, majke mi.
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Pa samim time sto sam ostavio na klupi igrace koji su donijeli puno bodova jasno je svima da sam ti pustio. Ali necu nikom priznati, majke mi.
Kako si krenuo sa pustanjem, ubrzo ces bubi pustiti da te prestigne :)
|
|
|
|
|
Pa moram, kako ce inace opet htjeti igrati...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Pa moram, kako ce inace opet htjeti igrati... Ma ko ga sisa. Bitno je bilo samo navuci ga i da plati, ta niko nije smatrao da ce biti ozbiljan protivnik :)
|
|
|
|
|
Zar ne igra tvojom lovom?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 70 Location: Makarska
|
Totalni debakl. Sve mi se čini da je ovaj trenutni trener Athletic Cluba imao više sriće nego pameti do sada. Morat ću ga smjeniti i dovesti nekoga ozbiljnijeg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 70 Location: Makarska
|
A i Rafa Benitez
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Zar ne igra tvojom lovom? To on misli da igra :) Treba nam vise takvih koji misle da igraju s tudjim parama :) I ovo sto govoris kako imas jaku klupu ... Pa kod mene dvojica koja su na klupi su u dream team kola i samo ta dva igraca na klupi imaju 19 bodova
|
|
|
|
|
Tako, ali ti si nesposoban staviti golmana pa ce ti zamjenik staviti golmana i onda nemas vise 19 bodova. Drugim rijecima ne znas, ali ti se potrefilo...
|
|
|
|
|
I vidim ti od svojih 19 imas 9, ja od mojih 22 imam 6... Dakle, ima se, moze se...
|
|
|
|
Libellus Forum
»
OSTALE TEME
»
Sport
»
Fantasy Premier League 2012/2013
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.