Kit Carson wrote:Meni se to sveukupno i ne svidja.
1) Ne volim preskoke (od 12. knjige na ?). Zasto? Ove su knjige veceg formata i ne mogu da je stavim do 12. knjige jer hronoloski ne spada tu, a ne mogu ni da je stavim na mesto koje treba da bude jer ce biti veceg formata od ostalih.
2) Na taj nacin cemo ostati bez naslovnica iz Texovih TOP epizoda.
3) Cak ni to mesanje kolora (sto rece Kasper) mi se ne svidja. Pola epizoda ce mi biti u koloru, a pola CB.
Verovatno cu se setiti jos necega
, ali ovo su za mene dovoljni razlozi da razmislim da li cu kupiti 13. knjigu.
Mislim da vi to niste najbolje razumjeli, odnosno da ste poprilicno krivo razumjeli.
Kad pricamo o TOP epizodama, ili najvecim pustolovinama, zaboravite ono sto smo o tome pricali za redovnu biblioteku, ovo nije TO, samo u koloru.
Ovdje pricamo o kolor biblioteci. Ovo o cemu mi pricamo je da Tex kolor nece vise biti biblioteka s XY knjiga, redovna serija redom od 1 pa naprijed,
vec to postaje nesto kao The best of - u koloru. S tim da je prvih 12 knjiga redovno, kao uvod a onda ostale knjige idu najvece pustolovine.
I ta biblioteka je onda zaokruzena na 50 knjiga. Dakle dobit ces prve epizode kao uvodne plus najbolje price a sve u koloru.
Nemojte mijesati to s redovnom bibliotekom i redovnim knjigama koje idu crno-bijele i s originalnim naslovnicama.
Tu nas plan i dalje ostaje isti. Dakle, cilj nam je objaviti kompletnu Texovu bibiloteku, crno-bijelu kako i je prvo izvorno, uz originalne naslovnice.
I prvo smo krenuli na neobjavljene, pa kad njih jednom zatvorimo onda ce red doci na one kojima je puno stranica izbaceno kod dnevnika
i najvece pustolovine, u ovom slucaju te najbolje ce biti crno-bijele i s originalnim naslovnicama unutra. I nakon toga ostatak...
Tako smo uvijek govorili, kad nas je netko pitao sto cemo kad objavimo sve neobjavljene, i tako ostaje i dalje.
TOP epizode u redovnoj biblioteci nikad nisu zamisljene kao posebni serijal, vec samo sto cemo raditi iduce kad objavimo neobjavljene.
A sami znate da sad ima jos dosta toga neobjavljenog.
U konacnici oni koji kupuju sve Texove knjige trebali bi imati kompletan crno-bijeli serijal, s originalnim naslovnicama,
plus ovo sto smo gore spomenuli najvece pustolovine i u koloru. Tako da nista nece nedostajati.