OTKRIVENJE NEVJESTA,ZVIJER I BABILONhttps://www.youtube.com/watch?v=O0POO6f_kpY
Svakako preporuka za ovaj dokumentarac ako vas zanima ta vrsta informacija uz malu napomenu da prije gledanja treba imati već izgrađen neki svoj stav i promisliti što je logički/ispravno kako se ne bi dogodilo klasično "ispiranje mozga".
Ništa što prije nisam znao ili nije bilo poznato, neki mali detalji koji dodatno otkrivaju Rimokatoličku prevaru.
Dobar je dio o usponu Kršćanstva za vrijeme Konstantina,slažem se i u djelu kako su zapravo kipovi preuzeti od drugih vjerovanja, klanjanje kipovima u Crkvi je za mene nešto što se direktno kosi s Božjim zapovijedima,preuzimani su i hramovi od tuda na katedralama čudni kipovi i znaci.
Također se slažem u vezi Krštenja, zapravo Crkva "prisiljavajući" tradicijom, krštenjem male djece,čovjeku ne daje pravo izbora.
Slažem se i s uzdizanjem Djevice Marije u polu-Božanstvo,to je isto velika greška Crkve kao i manipulacija subotnjim danom.
Ono u čemu se ne mogu složiti to je tumačenje metaforički pretvorbe i tumačenje pakla kao nešto izmišljeno, to je po meni pogrešno.
Na kraju možda malo previše vremena posvećeno Martinu Lutheru ali sve u svemu zaključak je dobar i ja dijelim mišljenje o velikoj Babilonskoj bludnici da je to zapravo Rimokatolička Crkva, ljudi koji su svoj život posvetili Bogu u tolikoj globalnoj mjeri su gramzljivi za novcem i pedofilskoseksualni skandali...jasno upućuje što je i tko je i prema čemu ide klerik i Crkva.
Imaju tu još masu toga o bogatstvu Crkve kroz inkviziciju i razno-raznim manipulacijama koja se ne spominju ovdje.
Trebalo bi opet poslušati što David Ike kaže o svemu, jer on je vrlo inteligentan čovjek i čak su ga mediji počel ozbiljnije shvaćati.
Da zaključim svoj stav, u Boga vjerujem i u dosta stvari koje naučava Crkva kroz Bibliju, ali sama Crkva je totalno promašila svoj put, svoju bit i svoje postojanje i to se izgleda moralo desiti ako ćemo gledati po onome što piše u otkrivenju.
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!