Keziah wrote:Ekipa izvinite što često znam biti neaktivan u zadnje vrijeme.
Nemaš se stari što ispričavat, komentiraš kad stigneš
i mi nekad nemamo vremena, pa se ne stigne, ali tu smo.
Spock wrote:Hvala, veselim se tvom komentaru i zajedničkom kronološkom čitanju.
Usput, već sam maloprije stavio komentar za tu Mister No epizodu! Za sada mi ulazi u top 3 uz Rio Negro i Atlantik!!
Reći ćeš ti Spock da ja tebe "stalkiram"
čekao sam da krenem sa Kenom pogodan trenutak, pa kad sam vidio tvoj komentar, a još snijeg vani počeo padat, reko Reem, nemaš što više čekati nego se uhvati Kena
Vidio sam to za Mister No, i ja sad stavio tamo komentar. Taman sam uspio prije nestanka struje, nije je bilo 5 minuta, pa me bilo strah da neće uopće doći, ali hvala bogu sad je ok.
john_constantine wrote:Nisam pažljivo čitao. :( Ma ako ne bude, nabavim u snk.
Koliko dođe strip?
Evo kopirat ću što sam pisao na forumu hr., pa neka bude i u ovoj temi, možda bude nekome korisno:
- 3u1
- 49 kn po stripu
- 1 mjesečno izlazi
- ukupno 30 stripova (točno za 2 i pol godine bi trebalo sve izići)
- prijevod i unos teksta od Marka (urednika Fibre), tako da Marko i Bernard (urednik Ludens i Strip-agenta) skupa idu u ovaj projekt, što je super i što je znak da bi se taj mjesečni ritam trebao održati, pošto je prijevod i sve oko toga već riješeno
- mat plastifikacija naslovnica, sva tri naslova na korici
- naslovnice c/b unutra
Prije neka 3 dana je Marko (urednik Fibre) potvrdio da se od ovog projekta neće odustat pa da netko ne bi pomislio da bi Ken mogao se ugasit nakon nekog broja, citat Marka:
Quote:Nemam ja veze s prodajom, moj dio posla je urednički, ali Berni mi je obećao da će ovo ići do kraja, inače se ja ne bih upuštao u cijeli projekt, tako da se svakako ne biste trebali bojati ima li za ovo izdanje zime ili ne.
Strike first. Strike hard. No mercy.