Drugari, svima želim srećnu i uspješnu Novu godinu, živjeli!
A pošto su kolege forumaši započeli s pitanjima, evo da i ja postavim njih par...
1. Možemo li se tokom ove godine nadati Zagorovom "Demonu ludila"? Nekako mi je logično da ta priča ide jer je većina čitalaca smatra jednom od najboljih, ako već ne i najboljom, a i hronološki nekako dođe poslije ona 2 Helingena koja su već objavljena... Koliko bi knjiga uopšte moglo izaći tokom godine, ima li kakvih planova? Nadajmo se da može barem 10...
2. Hoće li izaći koji Mister No specijal? Baš ih odavno nema... Pominjali smo to već, ali mene zanima radi li se na tome uopšte ili čekamo kraj redovne serije u obje biblioteke (odnosno c/b do kraja, a cb trobroj do 200), pa tek onda očekujemo specijale? Znam da su tekstualni dodaci posebno zahtjevni, ali ne mora značiti da prvi sljedeći objavljeni broj nužno mora biti broj 5, zar ne?
3. Razmišljate li o pokretanju Tex Magazina? Tačno je da u tim pričama i nema nekog užitka (bar meni ne, čitao sam ih), ali kao kolekcionari ipak želimo sve...
4. Možemo li tokom ove godine očekivati i trodjelnog Magičnog, da lijepo i to oposlimo?