evo san ga procita, onako, nije me izbia iz cipela, al moze proc, kupit cu i iduci broj... ima prostora za razmahat se, standardna bonelli shema, junak bez obitelji, na strani pravde u svijetu nasilja,bla,bla...kliseji na sve strane... al zato i volimo bonelli
... ko bi to cita da se na svakoj stranici moran trest oce li tex bit brzi na obaracu i oce li carson stic u pravi tren
a ovi format "bez rubova", malo mi je glup, al da se prezivit, prvih par strana me zivciralo, al posli desete nisan isa vise za tim...
onda san promislia da su smanjili i sirinu vinjeta u stranici, al izgleda da nisu (previse)
.... uzea san ravnalo pa san usporedia s ostalim izdanjima sta iman... brendon, iako je najuzih stranica, ima istu sirina vinjeta u stranici ka i cassidy, greystorm i brad barron, svima je 13cm... NN od libellusa, slobodne i ludensa imaju sirinu od 13,5cm...a najcudnije je sta julia od darkwooda ima sirinu od "samo" 12,5 cm
dado, jesu vasa izdanja istih dimenzija ka i originalna?
i jel znas, jesu li svi "standardni" bonellijevi stripovi istih sirina?
(mislin na sirinu vinjeta u stranici)
jer ako je bonelli standard 13,5cm, onda su neki izdavaci suzili vinjete za 0,5 do 1 cm... ne bi ubra ovako naoko, al cudi me da se prčkalo po tome... zasto izmisljat toplu vodu