magični vjetar wrote:
Konačno je došao i njemu kraj ali ne vjerujem dok to ne bude sve gotovo.
To će biti spas za nogomet kada se njega rješimo.
Takvu bahatost i bezobrazluk teško da ćemo ikada više viditi.
Kud sreće da su ga prije uspjeli potjerati....
magični vjetar wrote:
Slažem se.
Šuker je bio odličan nogometaš i kao takvog ga cijenim. Što se tiče toga kakav je kao osoba bolje mi je šutiti jer sam radio u odvjetničkom uredu koji ga je zastupao.
Meni je sama promjena Markovića dobra stvar bez obzira tko dolazio umjesto njega jer ga više nisam mogao gledati.
Također, ja ću pratiti reprezentaciju i dalje, kao što ću navijati za njih jer je to reprezentacija bez obzira tko je na čelu saveza ili ne.
Nemam ni aluzije da će se nešto promjeniti na bolje, ali mislim da je svaka promjena dobra pa makar Šuker došao na mjesto predsjednika.]
a i ti jebate, dogovori se sam sa sobom, pa da prokomentiramo
...ili će ovo bit spas HR nogometa ili se ništa neće prominit na bolje
...
i meni je drago šta se maklo vlatka, al ovo nije promjena koju san očekiva, ne vidim ništa dobro u ovome osim šta ću umisto jedne gadljive čunke morat gledat drugu koja mi je jednako odvratna, i koja će govorit isto, samo finije, da nema nikih problema, i da je za stanje u ligi kriva udruga prvoligaša, a ne hns...
nažalost, čini mi se da će ovdi bit po onoj poslovici, tresla se brda... triba sad vidit šta će oni ministar napravit sa novin zakonom (ili izmjenama, šta li već kemija), ma da mislin da će se i ovdi sve završit po onoj poslovici..
ako ih ne ujebe uskok priko one afere sa suđenjem, mislin da možemo samo čekat neka bolja vrimena... i nastavit laprdat kako je sve u kurcu