Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
Osim Dylana, ubrzo iz tiskare izlaze i dva nova MM-a: MM 49 - Cudo od djeteta (Castelli / Chiarolla) MM 50 - Besmrtna zena (Medda, Serra & Vigna / D. Bastianoni)
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
E ovo mi je nedostajalo bas Samo primecujem pad u kvalitetu najava - nema vise ono - obuhvata epizode te i te, jedna ili 2-3 naslovnice unutar i slicno
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
Tex Willer wrote:E ovo mi je nedostajalo bas Samo primecujem pad u kvalitetu najava - nema vise ono - obuhvata epizode te i te, jedna ili 2-3 naslovnice unutar i slicno Jes bre! Olenjio se ovaj Dado. I cudo im nisi rekao da ubrzaju MM. Objasni koliko je odmako MN. Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
|
Kit Carson wrote:Jes bre! Olenjio se ovaj Dado. I cudo im nisi rekao da ubrzaju MM. Objasni koliko je odmako MN. MM je dosao sa 48.knjigom do broja 80 a Mr No naceo 104.broj regularne serije. 24 komada razlika ili ti 2 godine. Jos ako na to dodamo da MM izlazi i dalje za razliku od Mr Noa potpuno je jasno da ti neces nikad da procitas aktuelne epizode MM
|
|
|
|
|
Knjiga 49 - 151 stranica - 1 naslovna (najverovatnije) Knjiga 50 - 126 stranice i 2 naslovne. I greska malopre, tek sad se stize do broja 50, sa ove 2 knjige
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 88 Location: Zadar
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 142 Location: Šoštanj i Zagreb
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 72 Location: Zagreb
|
Fino fino... jos malo i dolazimo do Lms 80+brojeva, a te sam imao kao klinac...
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 13 Location: Beograd
|
Jupi! Bas sam pre neki dan slucajno uhvatio i progutao ove price iz Dnevnikove produkcije. Jedva cekam da vidim... strenvvm et virtvte
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Tex Willer wrote:E ovo mi je nedostajalo bas Samo primecujem pad u kvalitetu najava - nema vise ono - obuhvata epizode te i te, jedna ili 2-3 naslovnice unutar i slicno Pomalo, tek se uigravamo...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Solin
|
Besmrtna žena-Fenomenalni crtač Dante Bastianoni.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 24 Location: mostar
|
to se cekalo , a falile su ovakve najave sto jest-jest Mi smo se bili vec umorili lijepeci po topicima ili praveci nove topice
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
odlično jedva čekam samo gurajte.............
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 24.7.2011.(UTC) Posts: 27 Location: Zagreb
|
Evo, ja ih upravo kupio. Momci iz knjižare ih još nisu stigli ni ispakirati koliko su bili zauzeti selidbom u novu prostoriju. Sve pohvale na odličan Stega tisak, nadam da će te dulje zadržati na njemu.
|
|
|
|
|
ajme meni kad cu do Zagreba,za 100 godina. sad mi samo sline cure
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
ivan_micic wrote:ajme meni kad cu do Zagreba,za 100 godina. sad mi samo sline cure A tko ti brani naruciti postom, u ducanu ili online preko webshopa?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
ove 2 knjige su oooodddllličččnneee,priče fantastične uvez i tisak razvaljuju,stega stvarno radi odlično
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751 Location: Split
|
Sinoć pročita obe priče. Moram priznat da me "Besmrtna žena ", stavrno oduševila. sad moran nabavirt onih 48 knjga šta mi fale
|
|
|
|
|
napokon dobio, jedva cekam vikend da ih odvalim u komadu
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
ivan_micic wrote:napokon dobio, jedva cekam vikend da ih odvalim u komadu A brzo ce i almanah.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.