Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
I peta Zona X izlazi za koji dan! Prvu pricu potpisuju Castelli i Siniscalchi, a drugu Pennacchioli i Martelli. Evo kako izgleda naslovnica:
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 807 Location: planet Zemlja
|
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
kico wrote:Volim Zonu Iks :) A bas bi mogle i PIBD, MM almanah, Superbook ( da se pivode kraju te kratke price MM i dodju ostali na red)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora Hi hi hi....
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 72 Location: Zagreb
|
Tex Willer wrote:kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora Znam da Nick ima 2 kratke koje su izisle u stripoteci. Ima li ih jos? I koji junaci imaju još kratkih priča osim mm, nn. Teks ih ima puno!?? Ode'ja na godisnji!
|
|
|
|
|
hrvoje23 wrote:Tex Willer wrote:kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora Znam da Nick ima 2 kratke koje su izisle u stripoteci. Ima li ih jos? I koji junaci imaju još kratkih priča osim mm, nn. Teks ih ima puno!?? Ode'ja na godisnji! Ima Tex najmanje 6, jedna je izasla u Stripoteci.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
mislim da ih je točno 6 "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
Nick Raider ih ima 10. "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Mister No također 10. "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Eto, i sta se ceka
|
|
|
|
|
Uzvrat s Neftcijem u utorak "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 320 Location: Zagreb
|
Ovo je serijal koji svakako zaslužuje ubrzanje. Sidin i radin.
|
|
|
|
Rank: Inventar forumaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 2,226 Location: Hrvatska
|
ZONA X 05LibellusCijena 100,00 knViše informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/in...virtuemart&Itemid=53Pozdrav iz Babilona! www.babilon-strip.com
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.