Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
Tex Willer wrote:Garfield wrote:Tex Willer wrote:Mrzi me da brojim, ali odmah mi upade u oko NN - 5 knjiga je izaslo ako se ne varam. Znam da sam negde prokomentarisao da je ove godine izasao vise nego u Italiji, sto me raduje. Sledeca naravno da bude jos uspesnija, mada se nadam da je i ovaj spisak preuranjen i da izadju bar jos 2 ture od najavljenih 3 do uvoza Mozda je do mene, ali ja opet brojim 4 knjige Nesto mi je to puno jos 2 ture do nove godine, posto je ova tek izasla, pa Bozic, Nova Godina i td .. U biti u roku mjesec dana bi trebale izaci 2 ture ... Nije da bi se bunio, ali mislim da je to ipak puno. Nek izadje 1 ja sam vise nego zadovoljan :) Druga je od posebnog znacaja, prvi Texone, Tex Kolorac, Nick, mora do uvoza inace ce Carsona da strefi srcka. I onda moram da bacam pare na cvece umesto da ih potrosim na stripove. I uz sve to, moram da glumim da sam tuzan, zbog ostalih ljudi, znas da jedva cekaju da krenu s ogovaranjem. Slazem se s tim, ali mislim da je tesko izvodljivo. I ja sam jedan od onih koji jedva cekaju na Texone, ali ...
|