dr_gonzo wrote:Da li se može kupovati Amex karticom ili je kupnja još ograničena na Visa i MasterCard kartice?
Što ima nova na planu plaćanja Paypalom?
p.s. - do sada sam plaćao općom uplatnicom, pa sam se nadao prebaciti da platim to Amexom što naručim kod vas (lakše mi je i mogu više odjednom kupiti)
p.s. 2 - može li malo objašnjenje kako se kod vas plaća karticom, jer ne bih želio nešto zafrknuti tijekom kupovine
Unaprijed hvala na odgovorima
Od kartica su dostupne Visa i Mastercard, nazalost Amex i druge kartice nisu opcija.
Nasa banka RBA ih ne podrzava, nemaju ih u ponudi, a kako koristimo njihov sustav naplate za sad tu nema promjena. Sto ne znaci da ih nece biti.
Zbog odredjenih tehnickih problema Paypal za firmu u HR i nije bas dobra opcija, ali mozda se tu situacija uskoro promijeni.
Sto se tice kupovine, odnosno placanja karticom na webshopu, sve je vrlo jednostavno. Nakon sto se obavi kupovina i klikne se na opciju "kupi"
otvorite ce se mogucnost odabira nacina placanja. Kad se tu odabere kartica i krene dalje sustav ce se prebaciti na RBA gdje treba unijeti potrebne podatke
o kartici i nakon sto je sve uneseno trazi se potvrda i krece autorizacija placanja. Par sekundi, ako je sve OK, sustav se vrati na webshop a na mail stize racun.
I mi nakon primljene narudzbe saljemo izdanja.