bananaman wrote:Poštovani,
Naručio sam zadnji broj Tex-a i Mister No-a i htio platiti karticom. Sve prođe, dođem do ZABA autorizacije (s RBA stranice jer mi je Mastercard od ZABE) i onda me vrati na Libellus stranicu kao da nisam ulogiran. Kada sam pokušao ponovno platiti - javljam mi da je narudžba plaćena i poruka da je transakcija odbijena.
Molim za pomoć!
Hvala,
Danko
Vidim da ste to pokusali preko 20 puta i svaki put nama skine te knjige sa stanja i u pozadini radi racun, i ispadne kao da je nesto prodato ali nije,
ako banka potvrdi transakciju racun prodje i stize nama i vama na mail. I tek tada je zapravo pordato.
Ako se ne potvrdi onda ostane tako u pozadini i mi to sve moramo stornirati. Stoga molba svima kojima ne prodje kartica, pokusajte dodatno 1-2 puta ne vise od toga.
Posaljite nam mail ili se javite na forum ako nesto zapne ali nema potrebe da se to pokusava 10-15-20 puta u isto vrijeme. Nece nestati knjige ako ste jednom pokusali
i nije proslo jer mi to mozemo vidjeti te knjige cekaju onda na vas, samo nam se javite.
Ne znam gdje je zapelo u ovom slucaju mozda jednostavno ne prolazi jer danas ocito preopterecenje na spajanjima s karticama, vidio sam to i sad u ducanu.
Provjerit cemo iduci tjedan s bankom je li nesto od ovoga proslo pa se javimo.